3 Ağustos 2010 Salı

iglo Fish Fingers

Kısa bir aradan sonra  İGLO'ile birlikte  merhabalar  arkadaşlar:)
  Ne yapsam ne yapsam ??? Diye düşünürken , kendimi  Arşimet gibi  " Evreka, Evreka !!!" diye bağırırken buldum:)))) . Hemen  mutfağa koşup derin dondurucudan  iglo Fish Fingers'i çıkartıp kendime ve evdekilere balık ziyafeti çekiyim  dedim:.) Çokta iyi etmişim:)))  Herkez bayıldı. çok lezzetli  çıtır çıtır ve kılçık ayıklamıyorsun.
Bir dost tavsiyesi taze, lezzetli  ve kılçıksız balık için iglo...
Yeni bir iglo tarifinde buluşmak üzere hoşçakalın. .:)


PEYNİR SOSLU İGLO FISH FINGERS
Malzemeler (3-6 kişilik)
1 Paket İGLO Fish Fingers
Kızartmak için sıvıyağ

Sos İçin
3 Yemek kaşığı Yoğurt
3  Yemek kaşığı labne
3 Yemek kaşığı krem Peynir
1 Diş ince kıyılmış sarımsak
4-5 Dal ince kıyılmış dereotu

 Yapılışı
Sos malzemelerinin tümü geniş bir kaba alınarak iyice karıştırılır.
Tavaya yeteri kadar sıvıyağ konulup ısıtılır.Orta ateşte İGLO Fish Fingerslar kızartılır. Ardından servis tabağına alınarak, hazırlanmış olan sos ile birlikte servis edilir.
AFİYET OLSUN

4 yorum:

kutsalsofra dedi ki...

yarasın arkadaşım,et olsun yağ olmasın,kampanyama bekliyorum selmlar

Sevil Şahin dedi ki...

canım hoşgeldin sefalar getirdin
ya birde sayfana biraz renk ver mesela beyaz yap tatlım yazdığın hiç bir yazıyı okuyamıyorum :((
ellerine sağlık afiyet bal olsun
sevgiler

KUZEYİN KIZI dedi ki...

Teşekkür ederim Sevgili kutsalsorfra. Kolay gelsin
Sevgiler...

KUZEYİN KIZI dedi ki...

Hoşbuldum Sevilciğimm.
Teşekkürler.
Senimi kırıcam canım:) istediğin Renk olsun:)))