Kısa bir aradan sonra İGLO'ile birlikte merhabalar arkadaşlar:)
Ne yapsam ne yapsam ??? Diye düşünürken , kendimi Arşimet gibi " Evreka, Evreka !!!" diye bağırırken buldum:)))) . Hemen mutfağa koşup derin dondurucudan iglo Fish Fingers'i çıkartıp kendime ve evdekilere balık ziyafeti çekiyim dedim:.) Çokta iyi etmişim:))) Herkez bayıldı. çok lezzetli çıtır çıtır ve kılçık ayıklamıyorsun.
Bir dost tavsiyesi taze, lezzetli ve kılçıksız balık için iglo...
Yeni bir iglo tarifinde buluşmak üzere hoşçakalın. .:)
Malzemeler (3-6 kişilik)
1 Paket İGLO Fish Fingers
Kızartmak için sıvıyağ
Sos İçin
3 Yemek kaşığı Yoğurt
3 Yemek kaşığı labne
3 Yemek kaşığı krem Peynir
1 Diş ince kıyılmış sarımsak
4-5 Dal ince kıyılmış dereotu
Yapılışı
Sos malzemelerinin tümü geniş bir kaba alınarak iyice karıştırılır.
Tavaya yeteri kadar sıvıyağ konulup ısıtılır.Orta ateşte İGLO Fish Fingerslar kızartılır. Ardından servis tabağına alınarak, hazırlanmış olan sos ile birlikte servis edilir.
AFİYET OLSUN
4 yorum:
yarasın arkadaşım,et olsun yağ olmasın,kampanyama bekliyorum selmlar
canım hoşgeldin sefalar getirdin
ya birde sayfana biraz renk ver mesela beyaz yap tatlım yazdığın hiç bir yazıyı okuyamıyorum :((
ellerine sağlık afiyet bal olsun
sevgiler
Teşekkür ederim Sevgili kutsalsorfra. Kolay gelsin
Sevgiler...
Hoşbuldum Sevilciğimm.
Teşekkürler.
Senimi kırıcam canım:) istediğin Renk olsun:)))
Yorum Gönder